1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: HCC, czy nie HCC? |
Beata.P
Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 18742
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-08-30, 07:13 Temat: HCC, czy nie HCC? |
Madziu i właśnie o taki efekt mi chodziło, szybka reakcja ze strony lekarzy, niema na co czekać super bardzo się cieszę jak będziesz na siłach to napisz jak się czujesz. Trzymam za Ciebie kciuki. Buziaki |
Beata.P
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-08-13, 06:56 Temat: HCC, czy nie HCC? |
Madziu trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę w Warszawie (daj znać), o wszystko zapytaj profesora.
Nie wiem czy rezonans w jednym miejscu jest dokładniejszy niż w drugim ale na pewno bardzo ważna jest wiedza lekarza opisującego wyniki.
Z lekarzami bywa różnie, w naszym przypadku zdarzało się i tak że lekarz nie widział żadnego guza.....
Pozdrawiam |
Beata.P
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-08-08, 09:05 Temat: HCC, czy nie HCC? |
nas skierował chirurg i dodatkowo napisał faks z prośbą o pilną konsultację,
po moich doświadczeniach radziłabym Ci zapisać się na prywatną wizytę do profesora Zieniewicza http://www.zieniewiczmedical.pl/
i on powie Ci co dalej,
tak na marginesie my nie zgodziliśmy się na biopsję, tak poradzili nam na Banacha. |
Beata.P
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-08-08, 07:15 Temat: HCC, czy nie HCC? |
Witaj,
ja na Twoim miejscu pojechałabym jak najszybciej do Warszawy na Banacha, najlepiej jakby położyli Cię tam na oddział i zrobili sami wszystkie badania. Oni wyjaśnią Ci co dalej. Szkoda czasu na biegania od lekarza do lekarza. Trzymam kciuki. |
|
|