1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Mamo jestem z Tobą.... |
Basia2000
Odpowiedzi: 173
Wyświetleń: 97399
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2017-07-07, 23:21 Temat: Mamo jestem z Tobą.... |
Całym sercem cieszę się razem z Wami, przy następnym spotkaniu Łezko musimy napić się wódki |
Basia2000
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2015-12-15, 21:12 Temat: Mamo jestem z Tobą.... |
U podłoża LA leży przewlekły proces niedokrwienny oraz zaburzenia funkcji śródbłonka naczyniowego, doprowadzające do zmniejszenia mózgowego przepływu krwi i zwiększonej przepuszczalności bariery krew–mózg. Chorobę małych naczyń mózgowych uznano za jeden z głównych problemów zdrowotnych osób w podeszłym wieku w krajach rozwiniętych; odpowiada za 20–30% wszystkich udarów mózgu i stanowi główną przyczynę otępienia naczyniopochodnego.
Łezko, ja na Twoim miejscu skonsultowałabym mamę z neurologiem. |
Basia2000
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2015-06-25, 22:50 Temat: Mamo jestem z Tobą.... |
A kto powiedział, że tylko faceci mogą chodzić na wódkę??? Ja jak trzeba to sobie raz na jakiś czas lubię strzelić , jaki świat wtedy beztroski i piękny |
Basia2000
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2014-09-24, 21:41 Temat: Mamo jestem z Tobą.... |
Łezko
Mój mąż również jest chory na DRP i jest po profilaktycznym naświetlaniu mózgowia, nie było żadnych skutków ubocznych poza dużym rozdrażnieniem i nerwowością , to był wynik przyjmowania sterydów, które zapobiegają obrzękowi mózgu, po jakimś czasie po odstawieniu stan psychiczny wrócił do normalności, co wszyscy przyjęliśmy z wielką ulgą. Nie martw się na zapas. co ma być to będzie i dopiero jak będzie, to też nie ma co się martwić tylko szukać rozwiązań. |
|
|