1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 6
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: XII Zlot Forumowiczów nad Popradem - zapraszamy Wszystkich
Asbaria

Odpowiedzi: 99
Wyświetleń: 61129

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2017-05-09, 19:05   Temat: XII Zlot Forumowiczów nad Popradem - zapraszamy Wszystkich
Mam zdjęcia zrzucone na mój dysk google, udostępniam link dla uczestników zlotu, kto chciałby zerknąć i coś sobie ściągnąć to piszcie do mnie, podeślę go na pw
Nie mam tego dużo, no ale zawsze coś :)
W tej chwili nie mam siły i czasu, żeby każdego z was osobna wyszukiwać, więc ułatwicie mi sprawę jeśli dostanę od was wiadomość ;)
pozdrawiam |buziaki|
Asbaria

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2017-05-08, 20:20   Temat: XII Zlot Forumowiczów nad Popradem - zapraszamy Wszystkich
Małgosiu, jak zrzucę zdjęcia z aparatu, to ci podeślę fotki z Mikołajkiem, trochę ich zrobiłam ;)
Pozdrów go od nas :) był super kompanem do zabawy z moimi dziewczynkami.. jak to powiedziała Karolcia: "to mój psijaciel" :mrgreen:
pozdrawiamy cieplutko :papap:
Asbaria

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2017-05-07, 22:25   Temat: XII Zlot Forumowiczów nad Popradem - zapraszamy Wszystkich
Marzenko, naszego pontonu nie ma na zdjęciach, bo chyba fotograf nie mógł się na nas doczekać.. tak wolno płynęliśmy [[wysmiewacz]

My również szczęśliwie dojechaliśmy do domku. Jesteśmy zmęczeni podróżą, ale jednocześnie szczęśliwi, że zdecydowaliśmy się wziąć udział w zlocie.

Dziękuję serdecznie Gaździe za gościnę, za serce które wkłada do tego co robi i przez to człowiek czuje się jak u siebie w domu. Fantastyczne miejsce, przepyszne jedzenie... dużo by wymieniać.. po prostu wielkie DZIĘKI za wszystko ;) Z miłą chęcią przyjedziemy ponownie do Ciebie ;)

Marzenko, ja również dziękuję za towarzystwo, cieszę się, że mogłyśmy się spotkać i razem podryfować w tak radosnym i miłym towarzystwie :-D

Dziękuję Madzi, naszemu Aniołowi , który w sobotę rano mnie sterroryzował i postawił pod ścianą, że mam wziąć udział w tym spływie. Gdyby nie Ona, to pewnie bym nie popłynęła i tak wiele straciła. Było super _itsme_

Oj ciężko mi tu jest wszystkich wymienić, nie chciałabym kogoś pominąć, więc dziękuję WSZYSTKIM za dobre słowa, które od Was usłyszałam, za pomoc, za radę, za pilnowanie moich dzieci ( Jolu, dziękuję za piątkowy wieczór ;) ). Jesteście wspaniałymi, cudownymi osobami, z którymi po prostu chce się być i mam nadzieję, że uda nam się ponownie spotkać i porozmawiać :)

Pozdrawiam serdecznie
Asia
Asbaria

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2017-04-30, 11:31   Temat: XII Zlot Forumowiczów nad Popradem - zapraszamy Wszystkich
Basia2000, mogę sobie tylko wyobrazić co w tej chwili przychodzisz... tule mocno :tull:

Mam pytanko odnośnie zlotu, czy mamy się tam wstawić na konkretną godzinę żeby się zakwaterować?? :)
Asbaria

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2017-03-29, 16:47   Temat: XII Zlot Forumowiczów nad Popradem - zapraszamy Wszystkich
marzena66, jeżeli ja dołączę, to będziemy we trzy nowe, bo ja też nigdy nie byłam na tym zlocie ;)
Oj podejrzewam, że moje dziewczynki szybko by zdarły chustki z oczu, bo takiej atrakcji nie chciały by przeoczyć... a z resztą... cycek to cycek :mrgreen:

[ Dodano: 2017-03-30, 10:26 ]
No dobra... jedziemy do Was ::dance::

Dopisuję się do listy:

Lista uczestników zlotu:
1. DSS z przychówkiem
2. Gazda
3. MisiekW
4. Madzia70
5. Krystyna48
6. Sonia21.
7. Trebor z małżonką
8. Johanka
9. Marzena66 ze swoją drugą połową.
10. Asbaria z mężem i dwójką dzieci

Już się nie mogę doczekać!! !yes!yes!

[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2017-03-30, 13:24 ]
Brawo, nie byłam tam ale wszyscy chwalą, sprawdzimy czy nas nie oszukują :mrgreen:

[ Komentarz dodany przez Moderatora: Madzia70: 2017-03-31, 15:47 ]
Oczywiście, że oszukują. Tak naprawdę, to jest beznadziejnie :roll: Ale wszyscy się boją przyznać, dlatego jedziemy już dwunasty raz.

Asbaria

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2017-03-29, 08:47   Temat: XII Zlot Forumowiczów nad Popradem - zapraszamy Wszystkich
Ciągnie mnie tam do Was !yes!yes! ale mam dwójkę małych bąblów i nie wiem czy widok wyskakującej gołej baby z tortu je nie przestraszy :-D

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron