1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: XII Zlot Forumowiczów nad Popradem - zapraszamy Wszystkich |
Asbaria
Odpowiedzi: 99
Wyświetleń: 61129
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2017-05-09, 19:05 Temat: XII Zlot Forumowiczów nad Popradem - zapraszamy Wszystkich |
Mam zdjęcia zrzucone na mój dysk google, udostępniam link dla uczestników zlotu, kto chciałby zerknąć i coś sobie ściągnąć to piszcie do mnie, podeślę go na pw
Nie mam tego dużo, no ale zawsze coś
W tej chwili nie mam siły i czasu, żeby każdego z was osobna wyszukiwać, więc ułatwicie mi sprawę jeśli dostanę od was wiadomość
pozdrawiam |
Asbaria
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2017-05-08, 20:20 Temat: XII Zlot Forumowiczów nad Popradem - zapraszamy Wszystkich |
Małgosiu, jak zrzucę zdjęcia z aparatu, to ci podeślę fotki z Mikołajkiem, trochę ich zrobiłam
Pozdrów go od nas był super kompanem do zabawy z moimi dziewczynkami.. jak to powiedziała Karolcia: "to mój psijaciel"
pozdrawiamy cieplutko |
Asbaria
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2017-05-07, 22:25 Temat: XII Zlot Forumowiczów nad Popradem - zapraszamy Wszystkich |
Marzenko, naszego pontonu nie ma na zdjęciach, bo chyba fotograf nie mógł się na nas doczekać.. tak wolno płynęliśmy
My również szczęśliwie dojechaliśmy do domku. Jesteśmy zmęczeni podróżą, ale jednocześnie szczęśliwi, że zdecydowaliśmy się wziąć udział w zlocie.
Dziękuję serdecznie Gaździe za gościnę, za serce które wkłada do tego co robi i przez to człowiek czuje się jak u siebie w domu. Fantastyczne miejsce, przepyszne jedzenie... dużo by wymieniać.. po prostu wielkie DZIĘKI za wszystko Z miłą chęcią przyjedziemy ponownie do Ciebie
Marzenko, ja również dziękuję za towarzystwo, cieszę się, że mogłyśmy się spotkać i razem podryfować w tak radosnym i miłym towarzystwie
Dziękuję Madzi, naszemu Aniołowi , który w sobotę rano mnie sterroryzował i postawił pod ścianą, że mam wziąć udział w tym spływie. Gdyby nie Ona, to pewnie bym nie popłynęła i tak wiele straciła. Było super
Oj ciężko mi tu jest wszystkich wymienić, nie chciałabym kogoś pominąć, więc dziękuję WSZYSTKIM za dobre słowa, które od Was usłyszałam, za pomoc, za radę, za pilnowanie moich dzieci ( Jolu, dziękuję za piątkowy wieczór ). Jesteście wspaniałymi, cudownymi osobami, z którymi po prostu chce się być i mam nadzieję, że uda nam się ponownie spotkać i porozmawiać
Pozdrawiam serdecznie
Asia |
Asbaria
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2017-04-30, 11:31 Temat: XII Zlot Forumowiczów nad Popradem - zapraszamy Wszystkich |
Basia2000, mogę sobie tylko wyobrazić co w tej chwili przychodzisz... tule mocno
Mam pytanko odnośnie zlotu, czy mamy się tam wstawić na konkretną godzinę żeby się zakwaterować?? |
Asbaria
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2017-03-29, 16:47 Temat: XII Zlot Forumowiczów nad Popradem - zapraszamy Wszystkich |
marzena66, jeżeli ja dołączę, to będziemy we trzy nowe, bo ja też nigdy nie byłam na tym zlocie
Oj podejrzewam, że moje dziewczynki szybko by zdarły chustki z oczu, bo takiej atrakcji nie chciały by przeoczyć... a z resztą... cycek to cycek
[ Dodano: 2017-03-30, 10:26 ]
No dobra... jedziemy do Was
Dopisuję się do listy:
Lista uczestników zlotu:
1. DSS z przychówkiem
2. Gazda
3. MisiekW
4. Madzia70
5. Krystyna48
6. Sonia21.
7. Trebor z małżonką
8. Johanka
9. Marzena66 ze swoją drugą połową.
10. Asbaria z mężem i dwójką dzieci
Już się nie mogę doczekać!!
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2017-03-30, 13:24 ]
Brawo, nie byłam tam ale wszyscy chwalą, sprawdzimy czy nas nie oszukują
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Madzia70: 2017-03-31, 15:47 ]
Oczywiście, że oszukują. Tak naprawdę, to jest beznadziejnie Ale wszyscy się boją przyznać, dlatego jedziemy już dwunasty raz.
|
Asbaria
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2017-03-29, 08:47 Temat: XII Zlot Forumowiczów nad Popradem - zapraszamy Wszystkich |
Ciągnie mnie tam do Was ale mam dwójkę małych bąblów i nie wiem czy widok wyskakującej gołej baby z tortu je nie przestraszy |
|
|