1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 6
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Anulinka12

Odpowiedzi: 258
Wyświetleń: 77269

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-22, 23:25   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Berta, mam kiepski monitor, i widziałam Magistera...jako kotka.
Kurcze, Romeczku, przepraszam, że zmieniłam Twojemu pieskowi 'osobowość'

A może ja już powinnam przez lupę fotki przeglądać...he he...morze to już z moim wzrokiem coś jest nie tak, skoro widzę kotka...zamiast pieska :roll:
Anulinka12

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-21, 22:43   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
JustynaS1975, Romcio jest przenikliwy...i ten koteczek, super fotka! Wspaniały z Ciebie 'gościu' Romeczku i takie ciepło jest w Tobie... jestem pod wrażeniem |buziaki|

Ps. Ja w swoim życiu miałam już chyba wszystkie zwierzątka domowe, kocham je! A obecnie mam kotkę i pieska.

Ania.
Anulinka12

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-20, 23:21   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
roman1130, to Ty jesteś na tej fotce?

Przepraszam, za takie pytanie, ale nie miałam okazji Cię widzieć i poznać osobiście...

Jeśli to Ty, to już podbiłeś moje serce. Mimo że Cię nie znam, oceniam na ciepłego, dobrodusznego człowieka. Twoje spojrzenie, jest przenikliwe, a wiara olbrzymia. Jesteś Cudowny. Twoje wpisy i ta fotka, mówią za siebie... A ciężko jest ocenić człowieka 'online'...

Modę się za Ciebie, niech Bóg da CI to szczęście, by te podły gad, nigdy nie powrócił do Twojego ciała...

Dużo zdrowia, uśmiechu na twarzy, radości, życzy skromna Ania.

Pozdrawiam Cię, Romeczku.
Anulinka12

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-19, 22:37   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
DumSpiro-Spero, Widoki zjawiskowe, cudne, zazdroszczę Wam, że mogliście je oglądać.
W o gule zazdroszczę Wam tego spotkania, szkoda że ja nie mogłam, bardzo żałuję. Gdybyście wiedzieli... [zalamka]
Anulinka12

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-07, 21:47   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Czytam na SB i nie wiem czy chodzi o mnie...ja niestety tym razem nie mogę, sprawy zawodowe. Bardzo chciałabym poznać tak miłe osoby osobiści, ale ufam że następnym razem będzie to możliwe. Pozdrawiam, Ania.

ps. Życzę udanego zlotu Wszystkim ;)
Anulinka12

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-04, 22:49   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Przepraszam że tutaj piszę, a czy osoba 'zdrowa' ma możliwość udziału w takim zlocie?

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron