1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Mam białaczkę... |
gontcha
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 7870
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2010-09-28, 19:47 Temat: Mam białaczkę... |
Droga Blanko,
Masz niecałe 13 lat (wedle informacji podanych przez Ciebie wcześniej). Prawnymi opiekunami są Twoi rodzice i oni mają dostęp do Twojej dokumentacji medycznej. Polskie prawo mówi, iż nieletnim poniżej 16 roku życia nie wolno przekazywać informacji medycznych. Stąd zapis w regulaminie forum mówiący o ukończeniu 16 lat.
Jeśli chcesz porozmawiać na temat swojej choroby - rozpoznania, leczenia itp. to tylko z rodzicami/ lub za zgodą rodziców z lekarzem prowadzącym.
Na forum nie mamy prawa udzielić Ci żadnych porad medycznych.
Życzę Ci wygrania z chorobą i szczerej rozmowy z rodzicami. |
madziorek
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2010-09-28, 19:35 Temat: Mam białaczkę... |
Blanka98 napisał/a: | Okey, wywalcie mnie, bo jestem mała i nie zasługuję nawet na jedno słowo.
| Zasługujesz na wiele słów- prawdy- od rodziny, onkologa, psychoterapeuty.
Od nas NIE ponieważ kłóci się to:
a) regulaminem Forum
b) jest niezgodne z prawem
c) jest niezgodne z wolą Twoich opiekunów.
PS. Przykro mi. |
madziorek
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2010-09-28, 18:41 Temat: Mam białaczkę... |
Blanka98, ja proponuje przeczytać regulamin Forum, szczególnie, że nie pierwszy raz spotykamy się na tym Forum. Nie mamy prawa do edukacji dzieci,skoro ich rodzice i lekarze tego nie robią. Użytkownik Forum musi mieć ukończone 16 lat.
Pozdrawiam M. |
|
|