1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: I zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
owcaMarta
Odpowiedzi: 534
Wyświetleń: 132826
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2010-11-18, 15:57 Temat: I zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Łysy,
I MNIE DOPISZ!!!!!!!!!!! Czasu u mnie jak na lekarstwo lecz.... FORUM I WY jesteście moim lekarstwem :):)
Lek na całe te zło |
gontcha
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2010-07-26, 19:39 Temat: I zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Ja się dołączam bardzo chętnie - czas i miejsce jak dla mnie nie stanowią problemu żadnego - bedę i tyle.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów prosto z wypoczynu wakacyjnego |
madziorek
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2010-07-24, 14:35 Temat: I zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
No to się zgłaszam..... do pracy przy organizacji. Jeśli centralna Polska to..... gdzieś tu obok mnie, a jak nie...... to dojadę.
No, bo przecież musi się nam udać. |
edi
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2010-07-24, 08:51 Temat: I zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Gorąco trzymam kciuki aby się Wam udało spotkać.
Ja chciałam zorganizować takie spotkanie forumowiczów z forum dotyczącego mojego schorzenia. Jak padło hasło-spotkanie-las rąk,wszyscy chętni. Więc wybraliśmy miejsce i termin. Noclegi były już zarezerwowane i 3 dni przed spotkaniem okazało się że pozostały tylko...3 osoby. Jednemu nagle wypadło to,drugiemu tamto...i tak plan się rozsypał. Musiałam zadzwonić i odwołać rezerwację...
Cężko jest zgrać tyle osób z różnych stron kraju i zwołać w jednym terminie. Mam nadzieję,że Wam się uda. |
|
|