Autor |
Wiadomość |
Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Angel:)
Odpowiedzi: 386
Wyświetleń: 105778
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-05-21, 12:05 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Witam wszystkich z całego serduszka!!!
My dalej jesteśmy myślami i wspomnieniami z Wami wszystkimi:)
Dostaliśmy zastrzyk mega pozytywnej energii!! i w ogóle wiecie co chciałabym jeszcze powiedzieć...tak dużo,że aż zaniemówiłam:D - to naprawdę możliwe.
Jeszcze muszę przekazać słowa pisane Marka tylko ciiiiii.... "Tak powiedz ze są cudownymi ludźmi i że naprawdę ciesze się z uczestnictwa w tym zlocie
i z niecierpliwością wypatruje kolejnego spotkania:* I oczywiście powiedz im ze się zjawimy:)
jak trzeba to już załatwiam Wolne:P:*I Kochanie:) obiecaj im ze tam wrócimy:* "
hihi nigdy nie zapomnimy Jak mała Malwinka zobaczyła jajniczke obok Magistra Romana Piszczałki cieniutkim głosikiem radości pytając czy Magister urodził dziecko;):) |
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-05-13, 13:23 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
hihi ale ostrzegam,ze jestem bardzo droga i toksyczna tyle we mnie wszystkiego wlali, że bardzo szybko się ode mnie uzależnisz!!:) a reklamacji nie przyjmuje:D
I mam coś bardzo dobrego na Twoje gardełko......:)
Chciałabym wyciągnąć Królową z wody i tym samym zrobić wstyd narzeczonemu :D |
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-05-13, 10:07 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
My będziemy we czwartek do niedzieli:) Mój M. napalony na łowisko.... więc uważaj Gazdo bo staniesz się przynętą:) |
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-05-09, 15:48 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Gazdo dziękuję za zapomnienie o nas;) |
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-05-04, 11:01 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
My również potwierdzamy przyjazd..tak 16 z wieczora;) Jedyne co może mnie zatrzymać to niska frakcja serduszka....jeszcze dwa dni i do domu....cisza tutaj a ja powstrzymuje się od wymiotów na kolorowo:D |
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-04-12, 17:59 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
na 99% moge potwierdzić,że będziemy:) !!Gazdo później sobie poreklamuje Twój pensjonat:) nie byłam ale już mi się podoba:):) |
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-04-08, 11:15 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Do końca tygodnia określe się bardzo poważnie. Jedynie co może mnie zatrzymać to to,że będe musiała się wstawić w Warszawie. Nie wiem co przewidują dla mnie mądre głowy:) Chciałabym poznać tak wspaniałych ludzi jak Wy Życze uśmiechu na ten piękny dzień!!!:) |
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-04-04, 20:37 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Narzeczony urobiony Będzie mnie nosił na barana po Górach Jeśli tylko nie bede miała chemii w tych dniach i będe się jak zwykle świetnie czuć to będziemy:) |
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-04-04, 18:12 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Pamiętam jak tu pierwszy raz wchodziłam i mieliście 3 zlot forumowiczów:) Chciałabym Was poznać i zastanowie się a raczej czy będe miała taką możliwośc ze względu na leczenie uczestniczyć w takim wydarzeniu:) |
|