1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 3
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: carcinoma macrocelulare neuroendokrinale pulmonis
Anelia

Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 8146

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-12-01, 19:23   Temat: carcinoma macrocelulare neuroendokrinale pulmonis
basialino, a czy mama robiła lewatywę ? Mój tata też miał ogromnie problemy z zaparciami. Nic nie pomagało.
Kiedyś jak był w szpitalu jeden pacjent z pokoju dał mojemu tacie Olej rycynowy, kilka kropli -pomogło ! Kupiłam to tacie ale z tego co wiem nie można z tym przesadzać. Tata nie brał tego często, starał się problem zwalczać domowymi sposobami , jednak kiedy już kilka dni NIC to sięgał właśnie po ten olej. Po jakimś czasie i to przestało już pomagać. Kupiłam lewatywę (jak się nie mylę) Enema ?

Z domowych sposobów to słyszałam, że pomaga z samego rana, na czczo zjeść utarte jabłko, najlepiej dwa i popić szklanką przegotowanej (ale chłodnej) wody !
Anelia

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-11-27, 14:03   Temat: carcinoma macrocelulare neuroendokrinale pulmonis
basialino napisał/a:
mama cierpi na okropne zaparcia,
dobrze wiem jak to jest. Mój tata też się z tym męczył od czasu rozpoczęcia leczenia. Czy mama bierze jakieś leki czy syropy w związku z danym problemem ?
Anelia

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-11-25, 20:37   Temat: carcinoma macrocelulare neuroendokrinale pulmonis
basialino, witaj (niestety) i Ty na forum.
Czy mama pali ? Choruje na coś jeszcze ? Jaki jest ogólny stan mamy ?
Wszystkie informacje od Ciebie będą pomocne aby Nasi specjaliści mogli coś podpowiedzieć, pomóc.

Pozdrawiam i życzę wiele dobrego w walce z tą okrutną chorobą.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron