Autor |
Wiadomość |
Temat: Chabrowa - komentarze (vf7) |
Anelia
Odpowiedzi: 127
Wyświetleń: 29014
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-04-03, 20:10 Temat: Chabrowa - komentarze (vf7) |
Chabrowa nie wiem czy tutaj jeszcze zaglądasz ale mimo to chciałam tylko napisać, że ciągle pamiętam i serdecznie Ciebie pozdrawiam |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-02-23, 22:05 Temat: Chabrowa - komentarze (vf7) |
Chabrowa, ciągle myślę o Tobie
Chabrowa napisał/a: | chodzę na terapię do psychoterapeuty
i wiem i wierzę, że będe bardzo szczęsliwa
i znajdę TĄ drogę
o czym niezwłocznie poinformuje |
Pamiętamy i czekamy na wieści ...
Chabrowa,
Tęsknię i pozdrawiam |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-25, 20:04 Temat: Chabrowa - komentarze (vf7) |
Chabrowa, puk, puk
Co u Ciebie ?
Pamiętaj, że my tu ciągle pamiętamy o Tobie |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-12-31, 00:14 Temat: Chabrowa - komentarze (vf7) |
Chabrowa, co u Ciebie ?
Dziś zaczął się ostatni dzień roku i wielkimi krokami zbliża się Nowy Rok z tej okazji chciałabym Ci życzyć wszystkiego dobrego, dużo uśmiechu i miłości aby ten rok był zdecydowanie lepszy oraz ogrom zdrowia !
Pozdrawiam |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-11-24, 14:40 Temat: Chabrowa - komentarze (vf7) |
Chabrowa napisał/a: | gdyby coś, to NIE POLECAM zapijania smutków |
Ja czasami mam ochotę się mocno napić (choć wogóle nie piję) tak jakoś czasami chce mi się utopić te wszystkie smutki ale boję się i nie robię tego. Może kiedy się napiję mój ból i złość mocniej da o sobie znać może nie poradzę sobie z tym wtedy zupełnie...
Przecież alkohol i tak nic nie zmieni ehhh niestety nic nie zmieni ...
Chabrowa napisał/a: | dziękuję Skarby - dziś lepiej |
cieszę się uffff.......
JustynaS1975 napisał/a: | Bo smutków ani problemów się nie zapije | dokładnie
[ Dodano: 2011-11-24, 14:42 ]
Chabrowa napisał/a: | Akos też winko piła na smutek przedwczoraj - i na nią nie "krzyczałas" |
hehe |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-11-13, 11:23 Temat: Chabrowa - komentarze (vf7) |
Chabrowa my też jesteśmy tu z Tobą |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-10-27, 18:39 Temat: Chabrowa - komentarze (vf7) |
erin29 napisał/a: | Chabrowa a nam jest dobrze że Jesteś na forum . |
dokładnie !!!
Chabrowa, |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-10-26, 08:33 Temat: Chabrowa - komentarze (vf7) |
Chabrowa napisał/a: | Pogrzeb mojej mamy odbędzie się w środę o godzinie 14stej. |
Chabrowa napisał/a: | Mamunia mi pomagała tam z chmurek - jak nic!!! |
Chabrowa, kochana dziś przes Tobą ciężki dzień, nie wiem czy cięższy od tych poprzednich ale ciężki inaczej
Pamiętaj, że myślami jestem przy Tobie.
Modlitwą jestem również przy Tobie a także i przy duszy mamusi.
Niech święci Aniołowie Ją poprowadzi do wiekuistego światła z krainą wiecznej radości...
Niech Pan Bóg i mamusia, która właśnie już z chmurek spogląda da Ci mnóstwo siły, której teraz szczególnie potrzebujesz aby przetrwać te dni....
Mimo iż widać z wpisów, że jesteś silną osóbką to i tak pomodlę się za Ciebie. Każda szczera modlitwa się przydaje a i sił nigdy nie ma za wiele.... co często okazuje się w niespodziewanym momencie
Wieczny odpoczynek racz Zmarłej Dać Panie a światłość wiekuista niechaj Jej świeci ...
|
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-10-24, 22:25 Temat: Chabrowa - komentarze (vf7) |
Chabrowa, bardzo piękna jest ta piosenka.
Zawsze łzy miałam w oczach kiedy ją słyszałam, do dziś łzy się pojawiają i wspomnienia wracają
Chabrowa napisał/a: | Pogrzeb mojej mamy odbędzie się w środę o godzinie 14stej. |
Pomodlę się za duszę Twojej mamuni
Chabrowa, i za Ciebie się pomodlę abyś miała siły przejść przez to wszystko... to jedyne co mogę zrobić |
|