1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: NDRP płuca prawego - IV st. |
Anelia
Odpowiedzi: 78
Wyświetleń: 22540
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-09, 14:58 Temat: NDRP płuca prawego - IV st. |
anja124, Bardzo mi przykro
Wyrazy współczucie |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-12-01, 19:03 Temat: NDRP płuca prawego - IV st. |
anja124 napisał/a: | ja nie widze sensu tam dzwonic jak mam uslyszec ze NIE ......... |
a ja widzę sens, ponieważ tu chodzi o to aby mama miała zapewnioną opiekę, którą będzie potrzebowała wcześniej czy pózniej. Ty zresztą też, ponieważ tacy lekarze z hospicjum wiele podpowiadają także osobie towarzyszącej choremu. Uzyskujesz odpowiedzi na każde pytania, podpowiadają co i jak masz robić w razie pogorszenia, w jakie leki się zaopatrzyć itd. ! Takiej pomocy nie zawsze chętnie udziela pogotowie, wiem jak było u Nas.
Zadzwoń, może akurat nie usłyszysz "NIE" ! Nie możesz od razu podchodzić do tego z takim nastawieniem, ponieważ tak to nic nie załatwisz ! Masz czas to dzwoń i załatwiaj wszystko w porę aby mama nie potrzebnie nie cierpiała ! |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-12-01, 10:01 Temat: NDRP płuca prawego - IV st. |
anja124 napisał/a: | hospicjum nie pomoze | szczerze, to jestem w szoku ! Czy to normalne, że hospicjum może odmówić pomocy ze względu na odległość 34 km ???
U Nas odległość między domem a hospicjum wynosi około 30km - nikt w związku z tym nie sprawiał Nam problemu.
Ja jak najbardziej rozumiem, ze hospicjum może mieć mnóstwo pacjentów a mało lekarzy i pielęgniarzy ale co w takim przypadku ma zrobić chory, który potrzebuje takiej fachowej pomocy ? Niestety nie bardzo potrafię pomóc :( Mam nadzieję, że na forum znajdzie się ktoś kto pomoże w "załatwieniu" hospicjum. Wiem, że czasami takie sytuacje pomocy z pomocą forum miały miejsce. Mama nie może cierpieć !
Jeżeli nie uda się znaleść hospicjum to w razie problemu, tak ja wspomniała wyżej Ewelina pozostaje pogotowie. |
|
|