1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak płaskonabłonkowy wargi dolnej |
Anelia
Odpowiedzi: 139
Wyświetleń: 53947
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-01-25, 15:06 Temat: Rak płaskonabłonkowy wargi dolnej |
Margareth, myślę, że problem z załatwieniem się można zgłosić lekarzowi rodzinnemu.
Chociaż jak ja kiedyś podobny problem zgłosiłam (w przypadku taty) lekarz wysłał Nas do domu twierdząc, że w aptece jest mnóstwo leków na zaparcia bez recepty oczywiście niby palpacyjnie zbadał tatę, osłuchał i nic nie stwierdził -wysłał do domu !
A jak się po jakimś czasie okazało ( kilka dni pózniej w szpitalu) , tata nie dość, że miał zaparcia to miał też problem z oddawaniem moczu, miał pełen pęcherz Do dziś zastanawia mnie fakt jak lekarz rodzinny nie doszedł do tego, że pęcherz jest pełen Tata po kilku dniach był cały żółty. Także bądz czujna u lekarza.
Rozumiem, że mama ma tylko problem z zaparciami ?
Margareth napisał/a: | kiedy zapytałam kiedy ostatnio się załatwiała to mówiła, że w szpitalu przed operacją, czyli to będzie jakiś miesiąc temu. |
To bardzo dawno ! Nic więc dziwnego, że mama skarży się na dyskonfort i ucisk Udajcie się z tym do lekarza. Co próbowaliście już na zaparcia ? |
|
|