Autor |
Wiadomość |
Temat: rak niedrobnokomórkowy śródpiersiu |
Anelia
Odpowiedzi: 87
Wyświetleń: 29398
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-04-02, 17:22 Temat: rak niedrobnokomórkowy śródpiersiu |
Monika bardzo mi przykro
|
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-02-12, 12:58 Temat: rak niedrobnokomórkowy śródpiersiu |
kasia123m napisał/a: | chcialabym wiedziec czy jest szansa ze naswietlania pomoga... |
Przepraszam, że się wtrącę ale powiem co ja zauważyłam. Naświetlania bardzo przyśpieszyły pogorszenie stanu zdrowia u mojego taty. Po naświetlaniach wszystko toczyło się w błyskawicznym tempie. Tata z tygodnia na tydzień czuł się gorzej a pózniej to już z dnia na dzień było bardzo zle
Oczywiście każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na leczenie, szansa na poprawę zdrowia jest ale nie każdy ma daną tą szansę. Piszę tylko jak było w Naszym przypadku.
Monika-s, mój tata też był naświetlany w Ludwikowie.
Pozdrawiam. |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-22, 12:00 Temat: rak niedrobnokomórkowy śródpiersiu |
Monika-s, co u Was ? Jak dzisiaj tata się czuje ? Był w szpitalu, co na to lekarze ?
Pozdrawiam. |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-12-15, 19:31 Temat: rak niedrobnokomórkowy śródpiersiu |
Monika-s, przykro mi, że tata się gorzej czuje
Ten lekarz faktycznie zachował się nie na miejscu. Na Twoim miejscu pojechałabym tam i porozmawiała z tym lekarzem. Nie można milczeć w takich sytuacjach.
Chory człowiek potrzebuje wsparcia od lekarza tym bardziej, że jest to wstrętna choroba, która i tak już sama z siebie załamuje wiele chorych. Nie mówię, że lekarz powinien dawać złudną nadzieję ale powinien bardziej uważać na słowa kierowane do chorego. |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-10-03, 17:47 Temat: rak niedrobnokomórkowy śródpiersiu |
Monika-s napisał/a: | do tego On mało je nigdy nie za bardzo jadał warzyw i owoców i każe mu je jeść to stwierdził że on się jednym jabłkiem naje i wystarczy na cały dzień.a przez cały dzień zje może jakaś zupkę i to trochę i twierdzi że jest pełny ale jak nie będzie się dobrze odżywiał to przecież nie będzie miał sił. |
Zapewne czytalas o Nutridrinkach. Jezeli nie to polecam. Sa wysokokaloryczne o roznych smakach, dostepne w aptekach. Moze kup na probe tacie. Moze akurat mu zasmakuja.
Co do podanych wynikow, to mimo checi nie bardzo moge pomoc. Zapewne znajdzie sie ktos bardziej zorientowany w temacie. |
|