1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 15
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: soja - komentarze (vf7)
Anelia

Odpowiedzi: 414
Wyświetleń: 54211

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-04, 21:14   Temat: soja - komentarze (vf7)
Ciocia Anelia tzn. Aga ;) też całuje i jeszcze raz gratuluję :flower:
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-05-19, 19:29   Temat: soja - komentarze (vf7)
O jejku :shock: Julka ...
Szczęście w nieszczęściu, że Wam się nic nie stało ...
Julka ja mimo wszystko zadzwoniłabym na policję ! Kobiecie ze szpilkami i tipsami należy się :rrr:
Ja też często mam na sobie buty na obcasie ale też zawsze w aucie mam buty na zmianę, czyli płaskie obuwie, które zakładam kiedy zamierzam gdzieś jechać.
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-05-18, 23:14   Temat: soja - komentarze (vf7)
soja napisał/a:
Zmieniłam z fioletowych na czarne z niebieskimi pasemkami

Szalejesz kochana :mrgreen:
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-05-18, 17:43   Temat: soja - komentarze (vf7)
soja napisał/a:
uwielbiam mleko kozie .

Akurat chciałam o tym wspomnieć ale mnie wyprzedziłaś. Wyobraź sobie, że ja też piję mleko kozie :) i w mojej rodzinie też nikt nie chce tego nawet spróbować :roll: i często krzywo na mnie patrzą :roll:
Trzeba przyznać, troszkę zajeżdża kozą [uoeee] ale nie jest tak źle, jakoś to piję ;)

Pozdrawiam.
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-05-17, 17:52   Temat: soja - komentarze (vf7)
soja, |wht?!| wow ale wieści ...
soja, gratuluję i życzę Wam dużo zdrówka !

|uscisk|
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-05-07, 23:29   Temat: soja - komentarze (vf7)
soja, :/pociesza:/
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-05-02, 23:08   Temat: soja - komentarze (vf7)
soja, :/pociesza:/ po raz kolejny mogę napisać, że troszkę Ciebie rozumiem, bo i u mnie jest ciut podobna sytuacja :|
Moim rodzicom odkąd pamiętam nigdy się nie układało.
Byli ze sobą tylko ze względu na Nas, dzieci. Moja mama nie miała łatwego życia, ponieważ tata dużo pił jednak nie przypominam sobie sytuacji aby dochodziło do zdrady z którejś ze stron ...
Tata przestał pić. Po jakimś czasie zachorował. Od tego momentu byłam praktycznie non stop przy tacie i miałam duże pole do obserwacji co się dzieje "obecnie" w domu ...
Ciężko jest mi to opisać, bo to naprawdę niesmaczne. Mimo iż mam żal do mamy, że nie była przy tacie tylko szukała sobie innego partnera nadal bardzo ją kocham i nie zamierzam Jej dyktować jak ma sobie życie ułożyć.
Kiedy tato żył i ja widziałam co się dzieje z mamą było mi bardzo ciężko, po śmierci taty również nie było łatwo jednak teraz jest mi już wszystko obojętne ...
Mama bardzo szybko zaczęła się bawić, jeździć po imprezach, nawiązywać nowe kontakty ... ona się bawiła a ja płakałam po kątach sama ... Co ja miałam zrobić ? Na siłę zamknąć ją w domu i zmusić do żałoby czy może błagać aby była troszkę przy mnie kiedy mi tak bardzo źle było ? Co by to zmieniło ?
Zapytałam wprost czy ma kogoś - wyparła się.
No cóż, jeżeli jej sumienie pozwala mnie tyle kłamać (czego nigdy nie było) to ja już nic więcej zrobić nie mogę, pozostaje czekać ... :|
Tyle tylko, że mnie te kłamstwo strasznie boli, bo płynie prosto mamy a ja znam prawdę. Może boi się mi prawdę powiedzieć ?
Mimo wszystko chcę aby Jej było jak najlepiej, bo nie miała łatwo w życiu.
Teraz czekam może mama zdecyduje się w końcu porozmawiać ze mną na ten temat ale z drugiej strony bardzo boję się momentu kiedy przypadkiem spotkam ją z innym mężczyzną :-( (mama nie myśli, że do takiej sytuacji może dojść)
Prawdę chcę znać, bo u mnie szczerość to podstawa ale chyba jeszcze nie teraz chciałabym zobaczyć tego Pana :cry: jeszcze nie teraz (!!!)

Ja widzisz moja sytuacja jest troszkę podobna (choć mama nie jest złą kobietą, nigdy nikomu krzywdy nie zrobiłaby i starała się aby Nam niczego nie zabrakło), starałam się w skrócie opisać Naszą też niesmaczną historię ale przyznam się szczerze, że troszkę wstydzę się o tym głośno pisać i długo po napisaniu tego postu zastanawiałam się czy kliknąć na opcję "wyślij"
:-( ale chyba jednak to zrobię ....

soja, nikomu nie możemy dyktować jak ma żyć. Możemy coś podpowiedzieć, powiedzieć co o tym myślimy jednak na siłę nic się nie da zrobić, bo to do niczego dobrego nie doprowadzi ...
Ja wiem, że ciężko jest się z tym oswoić, doskonale to wiem ... ja też walczę z tym dusząc to w sobie ...

A to, że Twój tata poszedł niby na spacer z dzieckiem a w rzeczywistości poszedł do innej faktycznie nie jest na miejscu :|
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-05-02, 21:16   Temat: soja - komentarze (vf7)
soja, :?ale?:
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-05-01, 23:14   Temat: soja - komentarze (vf7)
Do jutra kochana Ty Nasza soja, |buziaki|
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-05-01, 23:11   Temat: soja - komentarze (vf7)
Soja :/pociesza:/
Twoja mama piękna i odważna kobieta.
Córcia przesłodka :) !

Soja :cmok:
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-05-01, 18:21   Temat: soja - komentarze (vf7)
JustynaS1975 napisał/a:
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma, ... także musisz nas polubić :mrgreen:

[yee]

JustynaS1975 napisał/a:
Soju, pamiętaj, że jeśli ktoś krytykuje, jak nas krytykuje, jak o nas mówi, co o nas mówi, to tak naprawdę świadczy wiele o osobie krytykującej, a nie krytykowanej. :)

Identycznie myślę [yee]

Witam Ciebie soja, i Twoich gości również :)

agamaz, mimo iż nie jest za ciepło widzę, że fajnie spędziłaś dzionek :)
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-04-30, 20:46   Temat: soja - komentarze (vf7)
Soja my (całe szczęście) nie jesteśmy po ślubie, nie mamy też dzieci.
W sumie to mam wolną drogę ale .... właśnie to cholerne "ale" ...

[ Dodano: 2012-04-30, 21:47 ]
Zauważyłam, że post się nie tak jak trzeba wkleił :?ale?: ale doczytałam ;)
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-04-30, 20:40   Temat: soja - komentarze (vf7)
soja napisał/a:
Myślę, że tylko osoba, która tkwi w takim toksycznym związku jest w stanie mnie zrozumieć . Ja po prostu kocham i nienawidzę . Ta ciągła burza mnie ubezwłasnowolniła . Nijak nie potrafię tego wytłumaczyć . To się ciągle dzieje, a ja ciągle w tym tkwię .

soja, ja doskonale to rozumiem :| i wiem co czujesz niestety. Pod słowami powyżej mogę się podpisać. To samo czuję i ciężko to wytłumaczyć i jest tak jak piszesz, raczej nie zrozumie tego osoba, która w takiej sytuacji nie była. My same nie zawsze to pojmujemy ...
Męczymy się ale pomimo to ciężko odejść. Kochamy a jednocześnie nienawidzimy ...
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-04-30, 17:53   Temat: soja - komentarze (vf7)
JustynaS1975 napisał/a:
mężczyzna, który wyzywa swoją żonę na pewno nie ma jaj

To prawda !

soja, ja Ciebie też rozumiem, bo i u mnie nie układa się najlepiej. Co prawda u mnie nie ma jeszcze wyzwisk ale myślę, że jestem mały krok od tego :| Smutne to ...
soja napisał/a:
udało mu się skutecznie zabić moja wiarę w lepsze jutro, w miłość i w marzenia .

Dokładnie to samo czuję :-(

soja, :tull:
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-04-25, 20:27   Temat: soja - komentarze (vf7)
Ja też tu zaglądam :mrgreen:
I serdecznie Ciebie soja, i Twoich gości ;) pozdrawiam.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron