Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak płuca - przerzut do mózgu |
Anelia
Odpowiedzi: 136
Wyświetleń: 76951
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-04-15, 20:19 Temat: Rak płuca - przerzut do mózgu |
Przyjmij moje wyrazy współczucia Tak bardzo mi przykro |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-03-24, 21:57 Temat: Rak płuca - przerzut do mózgu |
MarcoPolo, Bardzo mi przykro,że u Was sprawy tak się mają,że to tak szybko postępuje. Szkoda też ,że musicie czekać do poniedziałku:( Ale miejcie nadzieję mimo obecnej sytuacji,że przyjdą jeszcze te lepsze dni,życzę Wam tego z całego serca!
[następne komentarze] |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-03-11, 11:15 Temat: Rak płuca - przerzut do mózgu |
MarcoPolo, Ja również polecam Nutridrinki !!! Mój tatuś to pije pomiędzy posiłkami. Kup tacie to. Znajdziesz w aptece. Jest wysokokaloryczny i o różnych smakach.... |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-03-02, 20:29 Temat: Rak płuca - przerzut do mózgu |
Przykro mi,że zostały Wam do dyspozycji tylko leki przeciwbólowe. Miejmy nadzieję,że pomogą !!! Trzymajcie się tam i pozdrów tatę |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-28, 21:37 Temat: Rak płuca - przerzut do mózgu |
Super,że wracasz do Polski, a to tatuś się ucieszy Pozdrawiam Was i życzę wiele siły w walce z choróbskiem !!! |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-23, 17:53 Temat: Rak płuca - przerzut do mózgu |
MarcoPolo, Przykro mi bardzo,że musiałeś usłyszeć taką właśnie wiadomość :( A czy Ty na dzień dzisiejszy jesteś już w Polsce (przepraszam,że pytam) ,bo wiesz z pewnością wsparcie i obecność syna przy tacie przydałoby się... Z tego co widzę bardzo starasz się pomóc, szukasz ,pytasz itd... jednak bądz przy tacie !!! Pozdrawiam i życzę dużo siły !!! |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-21, 22:25 Temat: Rak płuca - przerzut do mózgu |
MarcoPolo, Zapoznałam się również z Waszym wątkiem jednak nie potrafię pomóc co do ostatniego pytania z pewnością znajdą się osoby,które udzielą Ci odpowiedzi. Mogę tylko życzyć Wam wiele siły w walce z tym choróbskiem. Trzymię kciuki za tatusia. Pozdrawiam !!! |
|