Witam wszystkich forumowiczów. Jestem dziś pierwszy raz na tej liście dyskusyjnej. Nie wiem, czy dobrze zrobiłem nie otwierając nowego tematu a wpisując się do już istniejącego tematu o podobnym profilu. Proszę o wskazówkę, czy tak można?
Moja obecność oczywiście dotyczy mnie samego. Leczę się w Warszawie bez skutecznie od 10 lat na HCV. W trakcie upływu czasu moja wątroba była w coraz gorszym stanie. Rok temu pierwszy rezonans wykazał zmiany zapalne, za trzy miesiące drugi rezonans potwierdził zmiany o podobnym nasileniu a obecnie trzeci rezonans po pół roku od ostatniego wykazał widoczny wzrost zmian zapalnych. Ponieważ 21. 06 idę na kolejną konsultację z lekarzem w szpitalu, chciałbym się dowiedzieć od osób doświadczonych w temacie, czego powinienem się domagać i jakie kroki poczynić aby nie dopuścić do dalszej progresji HCC. W kolejnym poście przedstawię opis Rezonansu z ostatniego badania. Pozdrawiam.
[ Dodano: 2013-06-18, 14:16 ]
Do poprzedniego postu dołączam w celu poznawczym opis ostatniego badania Rezonansem komputerowym. Proszę interpretacje wyniku. Mam nadzieję , że da się odczytać. Jak nie to wymyślę inny sposób przesłania opisu .Pozdrawiam.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: absenteeism: 2013-06-18, 17:12 ]
Wątek wydzielony.
Proszę zapoznać się z Regulaminem Forum, a także umieścić skan wyniku w formie pliku dołączonego do posta jako załącznik, w normalnej rozdzielczości.
[ Dodano: 2013-06-18, 18:02 ]
dołączam plik ze skreenem jako załącznik.