Czy mogę prosić o polecenie dobrego onkologa od płuc w Warszawie?
U mojego taty wykryto guz w prawym płucu, 6cm na 4 cm, zajete są juz wezły chłonne, czekamy na wynik histopatologii. Pulmonolog mowi, ze juz nie nadaje się do wycięcia.
Witam,
Mam podobny problem jak psyche84 i czy mogłabym rówiez prosić o namiary na dobrego onkologa od płuc w Warszawie?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
psyche84 napisał/a:
Witam,
Czy mogę prosić o polecenie dobrego onkologa od płuc w Warszawie?
U mojego taty wykryto guz w prawym płucu, 6cm na 4 cm, zajete są juz wezły chłonne, czekamy na wynik histopatologii. Pulmonolog mowi, ze juz nie nadaje się do wycięcia.
Witam,
Jestem nowa na forum i mam dokładnie taką samą prośbę. U mojego ojca zdiagnozowano nowotwór płuc - w szpitalu nie specjalizującym się w takich przypadkach, poza Warszawą. I chciałabym znaleźć jakiś punkt zaczepienia w Warszawie, żeby umówić się na prywatną wizytę i omówić opcje dostępne w Warszawie.
Będę bardzo wdzięczna za poradę.
Witam,
Przepraszam za dopisywanie się do tematu. Nie chcę powielać wątków. W ostatnim czasie moje samopoczucie psychiczne (i fizyczne) jest bardzo złe. Potrzebuję konsultacji onkologicznej. Stąd zwracam się z prośbą o pomoc w kontakcie z onkologiem (z uwagi na termin najchętniej prywatnie).
Witam,
w zwiazku z rozmową powyżej nie dostałam odpowiedzi na tego onkologa ale nie wiem czy próbowałeś w klinice Magodent na Fieldorfa 40 w Warszawie, sa tam bardzo krótkie terminy oczekiwania na wizytę, tele do rejestracji (22) 430 87 00, 430 87 02, 430 87 03.
Witam.
U mojego taty zdiagnozowano nieoperacyjnego raka lewego płuc z przerzutami do wątroby.
Czy macie namiary na jakiegoś najlepszego pulmonologa-onkologa w Warszawie?
Proszę o kontakt
Ja wiele dobrego słyszałam z różnych źródeł o dr Wiesławie Lasocie. Pracuje w Centrum Onkologii w Warszawie, ale też przyjmuje prywatnie w klinice na Nowoursynowskiej.
Mojego taty niestety nie udało się uratować, miał raka drobnokomorkowego.
witam,
ja tez jestem zainteresowana dobrym pulmonologiem onkologiem i najlepiej takim który pracuje w centrum onkologicznym na urysnowie. Lasota chyba już tam nie pracuje? Ktoś wie? Nie wiem czy to dobry wybór - ursynów, bo naczytalam się wiele złego nt. organizacji i czekania w strasznych kolejkach. Proszę pomóżcie.
I jeszcze jedno pytanie: czy możliwe jest przeprowadzanie diagnostyki i leczenia w różnych miejscach w razie czego? Np. diagnostyka gdzie indziej np. ursynow, leczenie w bardziej "ludzkich" warunkach- np. wieliszew?
Do diagnostyki wydaje się być dobry Szpital na Płockiej w Warszawie. Moja mama tam nie trafiła, bo szybsze terminy były na Wołoskiej. Ale z perspektywy czasu uważam, że lepiej poczekać.
Ktoś tutaj polecał też szpital w Otwocku.
Olaja, rozumiem, że jak już się jest zapisanym do konkretnej placówki to nie można póżniej "wskoczyć" gdzie indziej? O Lasocie wiem, ze prywatnie przyjmuje, ale nie mam info czy jeszcze jest na urysnowie w centrum onkologicznym. To moloch i chcialabym żeby jednak ktos nas tam konkretny i dobry poprowadził.. a w razie czego zeby można było pójść gdzie indziej
[ Dodano: 2016-01-07, 15:58 ]
ach i jeszcze chcialam spytac, gdzie najlepiej tk płuc zrobić? czy prywatnie czy czekać w coi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum