1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm |
marjanna
Odpowiedzi: 103
Wyświetleń: 88558
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-01-13, 23:02 Temat: Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm |
Luika,
czekamy tu na Ciebie.
zapodziałaś się gdziś na strasznie długo już....
ściskam mocno
marjanna |
marjanna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-05-21, 21:03 Temat: Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm |
Uświadomiłaś mi, że to już 3 lata.........
położyłyśmy wszystkie smętne statystyki -)
Należałoby to uczcić.
Duszku, gdzie Ty jesteś?
ściskam
Marjanna |
marjanna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-12-04, 17:00 Temat: Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm |
Luiczko,
kłody pod nogami na mnie też co rusz gdzieś się czają...
Zdawałoby się, że skoro już tyle doświadczyłyśmy paskudnych sytuacji, to limit przeszkód został wyczerpany i powinno być tylko dobrze. Ale niestety, życie nie jest częstokroć zbyt łaskawe
Ale damy radę! -)
Myślę sobie, że skoro zdusiłyśmy gada, to czymże są inne przeszkody?
Może jutrzejszy dzień będzie tym, który przyniesie pozytywne niespodzianki!!! -)
marjanna |
marjanna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-12-01, 20:17 Temat: Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm |
Luika,
to chyba pierwszy wpis na tym forum, w którym jest stwierdzenie "wymiotłam czerniaka"!!!!
Jesteś dla mnie i wielu z nas wzorem i przykładem najdzielniejszej wojowniczki w codziennych znojach.
Bardzo się cieszę razem z Tobą.
Mam nadzieję, że przyznano Ci jakąś kasę i teraz będziesz mogła skupić się na pisaniu książki
- na którą niecierpliwie oczekuję -))
buziaki
marjanna |
marjanna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-08-27, 23:37 Temat: Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm |
Luiczko,
tak się cieszę, z Twoich wyników TK! -)
Moje też dobre!
I też się cieszę.
Wiesz, że z tym pisaniem, to świetny pomysł. Grocholę, to Ty z torbami puścisz Ja na pewno kupię Twoją pisaninę -)
Brakuje nam Ciebie na forum, ale wiem, bezduszna telefonia...
Zaglądaj czasem do nas.
buziaki
Marjanna |
marjanna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-05-29, 23:36 Temat: Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm |
Kochana Luiczko,
może ja mam mniejsze doświadczenie niż leciwy Pan doktor i nie jest ono poparte żadną gruntowną wiedza medyczną ale dla mnie jesteś najnormalniejszą i wspaniałą osóbką, krzepiącą nas wszystkich chorzaków tu obecnych
zwłaszcza w chwilach zwątpienia
(już ich nie mam!)
Przefiltruj główkę by spać spokojnie. Cóż by w niej mogło być oprócz dobrych myśli?!
Ja też z zapartych tchem czytam posty biofanki!
Biofanko, dziękujemy Ci bardzo, że jesteś tu z nami, wspierasz nas niezłomnie i nikogo nie zostawiasz samego sobie. Nawet z najbardziej trywialną wątpliwością...
Marjanna |
marjanna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-05-16, 23:15 Temat: Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm |
Luika,
bardzo podoba mi się sentencja Twojej koleżanki
i adaptuję ją! -)
I wiesz co? pomaga.
Kocham Twój optymizm!! |
marjanna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-05-13, 22:46 Temat: Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm |
happy universary !
I jakie ładne wyniki usg - tylko dlaczego tak durno nazwano miejsce blizny: "powłoki brzucha" - jakby nie można było bardziej eufemistycznie
Liczę, że moje następne wyniki też będą takie pomyślne -))
Nauczyłam się już pokory oczekując na wyniki
- kolejny raz. Tylko w dniu wizyty u lekarza gardło mi się zaciska.
Ale dam radę!
Bardzo się cieszę, że u Ciebie dobre wieści!!!
Dbaj o siebie.
marjanna -) |
marjanna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-05-06, 17:31 Temat: Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm |
oj, i ja pojechałabym na wieś,
ale rozsądnej będzie przeczekać do końca zimę w mieście ....
Niedługo zrobi się fajnie na wsi, gdy już mrozy przeminą i kwiatuchy zaczną pachnieć zewsząd...
cieszę się bardzo, że dochodzisz do siebie, wolniutko -)
Jesteś Gwiazdeczką, której bardzo wszyscy tu potrzebujemy, wysokooptymistycznym napojem wyskokowym, który podtrzymuje takie istoty jak ja przy uśmiechu podczas zmagań codziennych, z gadem, co to pojawił się znienacka...
Życzę Ci dużo siły, byś zdrowiała szybciej!
Mocno ściskam.
marjanna
P.S. Ja też "puchnę" ale jakoś inaczej |
marjanna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-05-02, 21:52 Temat: Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm |
Luiczka,
tak się cieszę z Twoich super wyników! -))
Byłam na konsultacji milionów moich pieprzy, ale nie zalecono nagłej wycinki żadnego z nich. Poniekąd cieszę się, że póki co nie muszę przeżywać tego stresu związanego z lękiem przed ingerencją skalpela
marjanna
PS. zaimponowałaś mi tymi zapałkami |
marjanna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-04-17, 22:22 Temat: Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm |
Luika,
Ty harcerko, podziwiam Cię ogromnie za odwagę i wytrwałość w usuwaniu kolejnych znamion. Mocno trzymam kciuki za wyniki hp, choć jestem przekonana, że będzie ok -)
Ja mam jeszcze lęk przed poddaniem się kolejnemu zabiegowi usunięcia któregoś z tysiąca znamion jakie mam. Ale dojrzewam już do tego.
pozdrawiam serdecznie
marjanna |
marjanna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-01-20, 01:53 Temat: Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm |
Luika,
jesteś wielką bohaterką! Byle tętniak Cię nie złamie.
Jestem z Tobą i przesyłam całą pozytywną energię ze spokojnej już o tej godzinie Warszawy.
buziaki
marjanna |
|
|