1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: madziap-komentarze |
madziap
Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 7309
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2010-03-06, 00:27 Temat: madziap-komentarze |
To świetne wieści gontcha, mam nadzieję, że moje FNH również się cudownie wycofa i nie będzie mnie już więcej niepokoiło.
Pozdrawiam i spokojnej nocki życzę |
madziap
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2010-03-05, 23:53 Temat: madziap-komentarze |
Dzięki Dziewczyny za czynny udział w mojej radości:-)
P.S. Dziś z tej radości poczęstowałam moją pokutą wątrobę dwoma lampkami winka, to nie etyczne , ale mam nadzieję, że się nie obrazi
Pozdrawiam |
madziap
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2010-02-27, 21:57 Temat: madziap-komentarze |
Dziękuję Dziewczyny za kciuki, jesteście kochane, każde Wasze dobre słowo znaczy dla mnie bardzo dużo i odrazu humor się poprawia
A mojej kochanej Siostrzyczce dziękuję, że jest ze mną i że zawsze mogę na nią liczyć
Kończę, bo się zaraz rozczulę...
Pozdrawiam
Magda |
madziap
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2010-01-30, 19:37 Temat: madziap-komentarze |
Zufed śledzę Twój wątek od samego początku i kibicuję Ci tak po cichu bardzo
Trzeba mieć nadzieję, że to wszystko jakoś się ułoży i walczyć o swoje, dowiadywać się jak najwięcej i działać. Ja na początku swojej choroby bałam się czytać o niej, pytać lekarzy, bo bałam się tego co usłyszę. Teraz jest inaczej.
Życzę Ci dużo zdrowia i pozdrawiam bardzo serdecznie.
Na pewno napiszę jak będę miała wyniki. |
|
|