1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: czerniak |
lady_carrot
Odpowiedzi: 91
Wyświetleń: 56248
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2017-10-31, 19:50 Temat: czerniak |
Dzięki za informacje! Przejdę się jeszcze w przyszłym tygodniu do mojego prowadzącego onkologa i zapytam go o opinię - czy lepszy ręczny czy BOA. Manualnego chyba w moim szpitalu nie robią, pani z którą rozmawiałam wspominała tylko o masażu tym specjalnym rękawem... Zobaczymy ostatnie dni są dla mnie całkiem łaskawe, noga nawet strasznie nie puchnie... jakby się bała tego BOA
pozdrowienia dla Ciebie i Twojej Mamy! |
lady_carrot
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2017-10-26, 18:40 Temat: czerniak |
Łączę się w bólu z Twoją mamą - moja noga też puchnie, oczywiście nie aż tak jak u Was, ale mimo wszystko... teraz dopiero pojawiła się szansa rehabilitacji i zamierzam zapisać się na masaż. Twoja mama miała masaż ręczny czy metodą BOA? U mnie w Łodzi w szpitalu Kopernika powiedzieli, że terminy są za rok... więc chcę spróbować w szpitalu, w którym się leczę (MSWiA), ale tam robią tylko BOA czyli wkłada się nogę w ten "rękaw"... i teraz się zastanawiam czy metoda ma jakieś większe znaczenie. Na skierowaniu od profesora R. mam tylko napisane "rehabilitacja z masażem limfatycznym". Jeśli wiesz coś na ten temat, będę wdzięczna za wskazówki
Co do ciąży to każdy chyba musi mieć swój czas - ja bardzo chcę, ale wolę poczekać jeszcze ten rok, bo szczerze mówiąc boję się, że za szybko się nakręcę, a jednak jeszcze rok nie minął od diagnozy... A mamie Twojej wcale się nie dziwię! Wiem jaka moja była szczęśliwa, jak mojemu bratu urodziły się dzieciaki |
lady_carrot
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2017-10-25, 10:51 Temat: czerniak |
Angelles, dobre wiadomości dzielna Mama i Ty.
PS Robicie coś z nogą? Bardzo puchnie? |
|
|