Autor |
Wiadomość |
Temat: ilka_wanilka - komentarze |
ilka_wanilka
Odpowiedzi: 52
Wyświetleń: 13786
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-03-25, 12:36 Temat: ilka_wanilka - komentarze |
dziękuję wszystkim bardzo bardzo za wsparcie! |
ilka_wanilka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-03-03, 20:53 Temat: ilka_wanilka - komentarze |
Dziękuję Wam |
ilka_wanilka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-03-03, 18:54 Temat: ilka_wanilka - komentarze |
Dzięki wielkie Anelia rozmawiałam już z Tatą, wszystko dobrze po dzisiejszym wlewie, takze jestem spokojna i oby tak dalej |
ilka_wanilka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-03-03, 14:25 Temat: ilka_wanilka - komentarze |
a dziękuję Iwonko, Mama już coraz lepiej, jeszcze troche kaszle, ale syrop pomaga. W przyszlym tygodniu wybiera sie do lekarza, wiec bede Jej wiercic dziure w brzuchu o te testy alergiczne. W ogóle u nas po kolei wszyscy chorzy, teraz znów siostra załapała infekcje... dobrze,ze Tata w szpitalu, to się nie zarazi
pozdrawiam! |
ilka_wanilka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-03-02, 11:19 Temat: ilka_wanilka - komentarze |
Dziękuję ma_ka i Tata dziękuje za pozdrowienia już jest w szpitalu, ale jeszcze nie dzwonił co i jak, bo pewnie na dzień dobry badania Mu robią i czeka na salę. Czekam z niecierpliwością na jakieś informacje i jak coś będe wiedziała, to podzielę się z Wami.
pozdrawiam! |
ilka_wanilka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-03-01, 20:42 Temat: ilka_wanilka - komentarze |
dziękuję bardzo cleo |
ilka_wanilka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-02-27, 19:19 Temat: ilka_wanilka - komentarze |
nie wiem dokładnie, ale Mama była w szpitalu w zeszłym roku, właśnie na zapalenie oskrzeli i tam na podstawie badań stwierdzono, że nie ma astmy oskrzelowej, być może jednak złą diagnoze postawili muszę Mamę przekonać, by jak najprędzej zrobiła testy alergiczne, z tym, że Ona teraz tylko myśli o Tacie, a o sobie całkiem zapomniała, jak każdy z naszej rodziny zresztą. |
ilka_wanilka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-02-27, 19:00 Temat: ilka_wanilka - komentarze |
Mówiłam Mamie o tym RTG, to powiedziała, że się zastanowi, a to już połowa sukcesu w Jej przypadku.
Iwona co do alergii to u Mamy jest jakieś podejrzenie, bo jakiś czas temu profilaktycznie zyrtec dostała i ma brać, także możliwe, że cos jest na rzeczy, jeszcze testy musi zrobić. Astme oskrzelową wykluczyli, takze to nie to.
Gonia, cleo33, ma_ka, iwona2010 dziękuję Wam z całego serca za wsparcie i dobre słowo! ściskam Was wszystkie serdecznie i pozdrawiam |
ilka_wanilka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-02-27, 11:56 Temat: ilka_wanilka - komentarze |
Dziękuję Wam Kochane! będzie dobrze! |
ilka_wanilka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-02-26, 15:19 Temat: ilka_wanilka - komentarze |
dziękuję Goniu za dobre słowo modlę się i wierzę, ze będzie dobrze, choć czasem nachodzi mnie taki strach, ale nie dam mu sie złamać |
ilka_wanilka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-02-22, 16:51 Temat: ilka_wanilka - komentarze |
hehe oswoił skorupiaka i jeszcze pewnie go wytresuje, żeby sobie uciekał gdzie pieprz rośnie
dzięki kama raz jeszcze będzie dobrze, pewnie, że tak, inaczej być nie może! :-) |
ilka_wanilka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-02-15, 19:58 Temat: ilka_wanilka - komentarze |
Dziękuję kama, nie będzie łatwo, ale ja wierzę, że nam się uda. Może niekoniecznie wyleczyć w 100%, ale zatrzymać chorobę, by Tata jak najdłużej mógł być z nami i cieszyć się życiem.
Dziękuję za słowa otuchy i pozdrawiam Cię serdecznie! |
|