Autor |
Wiadomość |
Temat: Prosze o pomoc!! |
cleo33
Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 8968
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-30, 19:44 Temat: Prosze o pomoc!! |
zbyszekg napisał/a: | Umówioną wizyte mam w poniedziałek a kardiologa na przyszłą sobotę |
I co stwierdził kardiolog? |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-23, 19:54 Temat: Prosze o pomoc!! |
absenteeism napisał/a: | To ja bym proponowała wybrać się z tym wynikiem TK do onkologa - nie potrzeba skierowania. |
Hmmm
absenteeism pisała abyś udał się do onkologa.
Może warto gdzies poszukać ?
Jeśli kolejny onkolog nie będzie widział problemu ,to nie powinieneś sie niepokoić . |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-23, 19:00 Temat: Prosze o pomoc!! |
zbyszekg napisał/a: | Umówioną wizyte mam w poniedziałek a kardiologa na przyszłą sobotę |
Witaj zbyszekg.
Co po wizycie?dzisaj miała byc tak?
[ Dodano: 2012-01-23, 19:00 ]
pozdrawiam |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-16, 18:12 Temat: Prosze o pomoc!! |
I bardzo dobrze ,jeżeli wyrzucąja nas drzwiami musimy pchać sie oknem .....
Trzymaj się i nie martw na razie bo stres niespecjalnie wpływa ,no i oczywiście daj znać jak bedziesz po wizytach .
Pozdrawiam. |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-16, 17:56 Temat: Prosze o pomoc!! |
zbyszekg napisał/a: | Na moje zapytanie o TK z kontrastem odpowiedział ze on tu leczy a nie ja! |
Zbyszku nie denerwuj sie na zapas, wiesz lekarze często po prostu nie lubią gdy się im coś sugeruje może rzeczywiście warto odwiedzić kardiologa pomyśl i o tym.
A może warto by było rozawżyć jeszcze konsultacje z innym lekarzem?
Pozdrawiam. |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-16, 17:35 Temat: Prosze o pomoc!! |
zbyszekg napisał/a: | Nie wiem czy to prawda czy chciał się mnie pozbyć |
Nie dał Ci opisu TK ?
Może go tu po prostu przytocz .
[ Dodano: 2012-01-16, 17:41 ]
zbyszekg napisał/a: | Dzisiaj byłem z TK i opisem u lekarza |
Z tym TK bez kontrastu?
Czy tak jak pisała absenteeism
absenteeism napisał/a: | zapytaj lekarza o wykonanie TK z kontrastem. Jeśli będzie miał inny plan diagnostyczny | ?? |
|