1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 1 mm |
biofanka
Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 18208
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2010-10-25, 14:39 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 1 mm |
Tak właśnie jest z lekceważeniem znamion prze lekarzy to naprawdę dziwne z jednej strony tyle hałasu o profilaktykę a jak człowiek idzie do lekarza to jest posądzany o hipochondrie!! Byc może jakbyś wycieła go w grudniu byłby in -situ i nie musiałabys chodzić na kontrole przez 5 lat.Podobnie było zemną 2 razy zostałam zapewniona ,że to zwykłe spokojne znamie a potem...... za 6 mc RAK zawansowany.Trudno mi o tym pisac mimo ,że wyniki są póki co dobre nadal tkwie w ogromnej depresji Co do solarii chętnie bym się przyłączyła dodatkowo jeszcze chciałabym wstrzasnąc jakoś tymi lekarzami ignorantami.Pozdrawiam serdecznie.
[ Dodano: 2010-10-25, 15:53 ]
ps.mój też nie swędział nie krwawił nie był kalafiorem zawsze mnie niepokoił,gdy zmienił kolor poszłam już bez wizyt u deramotologów prywatnie wyciąć oczywiście chirurg stwierdził,że to zwykły włókniak zastanawiał się czy wycinać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ach słów brak teraz tylko płacz |
Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 1 mm |
biofanka
Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 18208
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2010-10-24, 10:07 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 1 mm |
Gratulacje Agulek, oby zawsze były tylko dobre wyniki tego Ci życzę !!!!Możesz napisac jaką miałaś skalę Clark i Breslow swojego gada?Dzięki i gratulacje jeszcze raz!!!!! |
|
|