1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: CO Gliwice |
Nika2
Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 19699
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2012-01-19, 12:23 Temat: CO Gliwice |
m021 napisał/a: | Jeśli chodzi o lekarzy to każdy zabiegany, na nic nie mają czasu. Najlepiej wychodzi im kierowanie na konsultacje do innego lekarza, który po 3 tygodniach stwierdzi że sie nie da, i tak w kółko. |
Witaj,
Chyba lepiej że wysyłają na konsultacje ,żeby się upewnić czy postawili dobrą diagnoze jak przysłowie mówi-"co dwie głowy to nie jedna" . jak by mie wysyłali na konsultacje to miałbyś pretensje że tylko jeden lekarz obejżał i podjęł złą decyzje
Gazda napisał/a: | Ja mam odczucia zgoła odmienne, być może dlatego, że mogę Gliwice porównać z innym ośrodkiem... |
Tu się zgadzam w zupełności
Ja byłam w kilku- Centrum Onkologi- Bydgoszcz ,Poznań 2 ośrodki ,Szczecin oraz Gliwice. Każda Duża Klinika ma trochę zawirowań wierz mi ,ale tak to jest przecież nie jesteśmy jedyni tam wszyscy chorują na raka i każdy chce byc przyjęty już teraz natychmiast ,niestety jest nas tak dużo że się nie da Choć powinno i mam nadzieję że kiedyś tak będzie
Gilwice polecam jak najbardziej
Pozdrawiam |
|
|