1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Cellulae carcinomatosae metastaticae ,adenocarcinoma |
damian7679
Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 18001
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2014-01-13, 21:00 Temat: nast dzien |
Jest problem jak zawsze z tym nanoknife czy cyberknife ,bo trzeba jechac daleko a nie chcą spojrzeć na wyniki które wysłalem mailem czy mama sie kwalifikuje ,karza przyjezdzac osobiście a mami słaba i mam ja wozić po całej Polsce ,no zobaczymy kazali wyslac ale nie ma pewnosci czy doktor sie zgodzi na takie zagranie .
Zarejestrowałem ja do prywatnych onkologów na czwartek i piatek w szczecinie .
Mamusia dziś jeszcze słabsza .Ide robić kolacyjke dla nas .robie co moge aby jadła ,przystrajam nawet jedzonka .
Minelo juz ok miesiąca od ostatnich wyników ,chyab skusze sie na zrobienie wszyskiego od nowa dokładnie dla pewności prywatnie ,ktoś mi powiedział że brakuje wyników momografii czy cos takiego .Moża tez by bylo zrobic badanie PET em . Chciałbym wiedzieć czy choroba postępuje i co sie dzieje .dokładnie .pochłonelo mnie to zupełnie ,mało sypiam. |
damian7679
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2014-01-12, 13:28 Temat: Wyniki |
skany wyników
|
damian7679
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2014-01-12, 12:51 Temat: Cellulae carcinomatosae metastaticae ,adenocarcinoma |
Komentarze nie związane bezpośrednio z historią choroby znajdują się w => tym wątku <=.
U mamusi zdiagnozowano raka Cellulae carcinomatosae metastaticae, adenocarcinoma sa 3 guzki na wątrobie podobno są przerzutami, nie znaleziono ogniska pierwotnego a moze tez go nie nie byc, jeden chirurg powiedzial ze nie bedzie operowal. A czekaliśmy w kolejce na niego miesiąc na kilka słów, bez wyjaśnień. NA wypisie napisano uogólniona choroba nowotworowa, i trzeba działać szybko ;-(
Mama sie źle poczuła przed tymi świętami, wyglądała zdrowa i ładna, nikt się nie spodziewał, spadlo jak grom z jasnego nieba, teraz mamie zalecili opieke pariatywna przez nfz. Mamusia jest strasznie słaba i ledwo co chodzi, brak apetytu troszkę zaczynają ja bolec plecki.
W poniedziałek chcemy ja wozić prywatnie po onkologaCH, niewiem czy nam ktoś pomorze, pieniądze nie maja znaczenia, mamusia nie ma czasu stać tygodniami w kolejkach ze złośliwym guzem. Serce mi pęka. Mogę umieścić wyniki jeśli bedą .
Jesteśmy ze Świnoujścia może ktos ma namiary na jakiegoś dobreg onkologa na terenie Szczecina do którego możemy sie udać prywatnie?
Jestem załamany przez sezonem odszedł mój tatuś. A teraz jakieś g....o dopadło moją kochaną mamusie . |
|
|