Autor |
Wiadomość |
Temat: ilka_wanilka - komentarze |
Anelia
Odpowiedzi: 52
Wyświetleń: 13786
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-03-24, 19:10 Temat: ilka_wanilka - komentarze |
ilka_wanilka, Ja również dopisuję się do trzymania kciukasów Powodzenia! |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-03-09, 19:34 Temat: ilka_wanilka - komentarze |
ilka_wanilka, Super,że u Was jak na razie wszystko dobrze idzie.... i obyś miała dalej tak dobre informacje Pozdrawiam!!! |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-03-03, 20:47 Temat: ilka_wanilka - komentarze |
Właśnie i Oby tak dalej |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-03-03, 18:40 Temat: ilka_wanilka - komentarze |
ilka_wanilka, Oby dalej były u Was takie dobre wieści !!! Trzymię kciuki za tatę:) !!! Pozdrawiam i życzę dużo siły !!! |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-02-23, 19:00 Temat: ilka_wanilka - komentarze |
ilka_wanilka, Fajnie się czyta,że tak bardzo Twojemu tacie dopisuje humor podczas choroby )) OBY TAK DALEJ !!! To daje siłę do walki a nie załamanie się. Podnosi też na duchu (w jakiś sposób) całą rodzinę !!! Mi jeden z taty lekarzy zaproponował kupić tacie książkę o tytule : Potęga podświadomości. Zrobiłam to natychmiast po wyjściu od lekarza (tata nie lubi czytać,jednak przekonałam go) Jeżeli Twój tatuś lub ktoś z Was lubi czytać to polecam !!!!!!!! Książka nie gruba ,lekko pisana.... Opisuje ja człowiek powinien podejść do wielu sytuacji życiowych i w jaki sposób to pomaga .... NAPRAWDĘ POLECAM !!! |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-02-20, 21:56 Temat: ilka_wanilka - komentarze |
Miejmy nadzieję,że kolejne badania również okażą się dobre !!!!!!!! |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-02-20, 21:30 Temat: ilka_wanilka - komentarze |
Ja również trzymę kciuki za Was!!! Musi być lepiej i wierzmy,że tak będzie !!!! |
|